Marketing

Internet oglašavanje na GPMaljevac.NET nije složen sistem već smo ga pojednostavili na najjednostavniji mogući način.

Na portalu GPMaljvevac.NET nudimo vam slijedeće veličine reklamnih bannera:

  • Reklamni banner veličine 350×120 px – trajanje ovog bannera je šest (6) mjeseci od dana postavljanja bannera na stranici i u sebi sadrži dvije objave u vidu sponzoriranog članka kako na portalu tako i na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac. Nalazi se sa lijeve strane vijesti.
  • Reklamni banner veličine 750×120 px  – trajanje ovog bannera je šest (6) mjeseci od dana postavljanja bannera na stranici i u sebi sadrži dvije objave u vidu sponzoriranog članka kako na portalu tako i na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac. Nalazi se u sredini vijesti.
  • Reklamni banner veličine 1140×140 px  – trajanje ovog bannera je šest (6) mjeseci od dana postavljanja bannera na stranici i u sebi sadrži tri objave u vidu sponzoriranog članka kako na portalu tako i na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac. Nalazi se u sredini između video kamera.
  • Reklamni banner veličine 1140×140 px  – trajanje ovog bannera je šest (6) mjeseci od dana postavljanja bannera na stranici i u sebi sadrži tri objave u vidu sponzoriranog članka kako na portalu tako i na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac. Također, ovaj reklamni banner u sebi sadrži snimanje video snimka za vašu firmu koji ćemo koristiti za vaše reklamiranje na GPMaljveac.net. Nalazi se na naslovnoj strani svakog članka objavljen.

Pored gore navedenih reklamnih bannera, GPMaljevac.NET vam nudi sponzorirane članke u vidu vijesti koji će biti obavljen na GPMaljevac.NET a isto tako biti će objavljen na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac.

Cijena jednog sponzoriranog članka iznosi 30,- EUR. Ukoliko naručite dva sponzorirana članka koštat će vas 50,- EUR a pet sponzoriranih članaka koštat će vas 100,- EUR.

Sponzorirani članak sadrži pisani tekst, fotografije i video materijale te se ga na GPMaljevac možete pročitati dva mjeseca od dana objavljivanja sponzoriranog članka.

Pored oglašavanja na GPMaljevac.NET, nudimo vam izradu video materijala za vašu firmu/kompaniju a isto tako, nudimo vam izradu fotografija vaših prozivoda/proizvodnje sa vrhunskom optikom našeg reportera.